2018 opinie w Księdze Gości

Maj 29, 2020

2018 opinie w Księdze Gości logo Muzeum DOMINIAK

2018 opinie w Księdze Gości

witamy na wpisie, którego celem jest przybliżenie opinii o nas

2018 opinie w Księdze Gości ozdoba graficzna tekstu okresowe spotkania w muzeum ornament w książce autor Henryk Jan Dominiak

2018 opinie w Księdze Gości – krótka informacja w Księdze

przypominającej spotkania z Gośćmi

2018 opinie w Księdze Gości – z serdecznością gościmy na stronie uwag zakonotowanych z Księgi Pamiątkowej panoptikum koronkowej roboty.

.

2018 opinie KOLEKCJA

.

Bazowy element / Decydujący Biuletyn Informacji Publicznej

.

2018 opinie w Księdze Gości – wyłonione z Księgi Pamiątkowej Muzeum Miniaturowej Sztuki Profesjonalnej Henryk Jan Dominiak w Tychach


Dokonane odsyłacze miały miejsce podczas demonstrowania kolekcji w przestrzeni stałej przy ulicy Żwakowskiej 8/66 w Tychach i publicznej kraju.

.

2018 opinie w Księdze Gości: 


.

luty


• Muzeum ciekawe, eksponaty warte obejrzenia. Pasja zawarta w miniaturze! Monika z Katowic – czwartek 22.02.2018.

.

• Bardzo miło spędzony czas w malutkim muzeum z małymi dziełami sztuki. Małgorzata i Andrzej L. z Zawiercia – 14.02. 2018.

.

• Namówiłem babcię do muzeum bo musiałem zrobić sprawozdanie. Byłem zniechęcony, a tu niespodzianka jestem miło zaskoczony. Pozdrawiam Igor Sz. (znaczek 0589). 06.02.2018.

.

• Zostałem porwany spod zegara słonecznego, ponieważ dokonałem „przestępstwa” sfotografowania tegoż zegara. Wiele czasu mi poświęcił Pan Henryk, opowiadając wiele ciekawych historii o miniaturach znajdujących się w sumie w muzeum miniatur. Dawid W. niegdyś mieszkaniec Tych – piątek 02 lutego 2018.

.

styczeń


• Nazwa muzeum zawiera w zasadzie wszystko co mógłbym o niej napisać. Właściciel profesjonalista i profesjonalnie podchodzi do rzeczy. Wystawy zrobione z największą precyzją. Grzegorz z Warszawy – wtorek 23 stycznia 2018.

.

• Pozdrawiam wszystkich autorów, którzy włożyli swoje serce, pomysł i ciężką pracę, by dawać ludziom możliwość szukania wielkich rzeczy w miniaturowych dziełach. Gdybym nie zobaczył – to bym nie uwierzył. :) . Podziwiam i pozdrawiam. – poniedziałek 22. 01.MMXVIII.

.

• Byliśmy w najmniejszym muzeum świata z wnukiem witkiem. Zrobione było zdjęcie z 12 – oma obrazami ułożonymi na rączkach oraz glinianą czaszką kobiety. Zakupiono roślinkę na makietę Tychów. Witek P., Bogusław W. – Tychy – sobota 20. I. 2018.

.

• Dziękujemy za ciekawą rozmowę i poświęcony czas. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Danka, Darek i Michał z Warszawy – 15 styczeń 2018.

.

• Dziękujemy za bardzo ciekawą wystawę, prace artystów i kolekcje. Grażyna – 11.01.18.

.

unowocześnienia


.

co pewien czas spotkania dla maleństw


.

2018 opinie grupy szkolne rodziny mundurowi kolekcjonerzy turystyka zorganizowana przedsiębiorstwa autor Henryk Jan Dominiak

.

gromadne wizyty


.

2018 opinie grupowe odwiedziny szkoły przedszkola studenci znaczkowicze turyści zakłady pracy autor Henryk Jan Dominiak

.

innowacje dla inwalidów


.

2018 opinie trudności niepełnosprawni w życiu codziennym dostosowanie udogodnienia dla osób autor Henryk Jan Dominiak

.

miejsce dla rowerów


.

2018 opinie parking dla rowerów turystyka rowerowa goście na rowerach szlak turystyczny autor Henryk Jan Dominiak

.

gminny parking udogodnienia dla kierowców


.

2018 opinie parking miejski strefa do parkowania dla osób niepełnosprawnych miejsca postojowe bezpłatne autor Henryk Jan Dominiak

.

zgoda na fotografowanie wystaw


.

pomoc finansowa dla placówki


.

nasza wizytówka – druk akcydensowy


.

2018 opinie DZIAŁ MALARSTWA, RYSUNKU I GRAFIKI

.

2018 opinie DZIAŁ RZEŹBY I CERAMIKI

.

2018 opinie DZIAŁ FALERYSTYKI, WEKSYLOLOGII, HERALDYKI, SYMBOLIKI I EMBLEMATYKI

2018 opinie DZIAŁ BRONI BIAŁEJ

.

wariant


muzeum sztuki nowoczesnej w Tychach.

galerie sztuki współczesnej.

uważane za najmniejsze muzeum na świecie.

założone w 2013 roku przez Henryka Jana Dominiaka.

placówki w Polsce.

instytucje kultury.

wspólnoty mieszkaniowe.

osiedla i regiony śląskie.

mapa lokalizacyjna Tychów.

przy ulicy Żwakowskiej.

464. 535. 540.

.

domeny sugerowane.


organizator muzeum: Henryk Jan Dominiak .

nowości: „ZYSK” – Wystawa Medali .

odsłona w oddaleniu skarbów wirtuozostwa .

galeria w płaszczyźnie miejskiej: Zielone Tychy Kultura .

stanowisko dyrektora muzeum: Henryk Jan Dominiak Cytaty .

wskazane jest znać: Ulica Żwakowska w Tychach .

druga połowa ojca gliptoteki: Grażyna Dominiak Tychy Polska .

Regulamin Wyselekcjonowanie z Ministerstwem .

I – obraz .

.

Kategoria: 29 kwietnia 2020. Audiencje europejskiej placówki muzealnej. Dział Broni Białej. Dział Falerystyki Weksylologii Heraldyki Symboliki Emblematyki. Dział Malarstwa Rysunku Grafiki. Dział Rzeźby Ceramiki. Działalność artystyczna Europy. Epizod w poniedziałek. Historia w piątek. Materia we wtorek. MMXVIII rok 2018. Orbita Topór. Promesa na rzecz iluminacji O. Przeżycie w sobotę. Zdarzenie w czwartek.

.

< Poprzednia Następna >

.

2018 opinie w Księdze Gości Topór, Starża polski herb szlachecki - autor Henryk Jan Dominiak 2019.

Comments are closed.